Turboladere til konkurrencedygtige priser!


Vi har et bredt sortiment indenfor turboladere!
Din motor får sin kraft fra forbrændingen af blandingen mellem brændstof og luft og en turbolader er medvirkende til at øge ydelsen i motoren, da den giver motoren mulighed for at modtage en større mængde luft i forbindelse med forbrændingen end motoren alene har mulighed for at skabe.
En motor uden en turbolader trækker kun frisk luft ind og indfører den i forbrændingsprocessen, hvorimod en motor med en turbolader også anvender udstødningsluften og dermed sikrer dig et lavere brændstofforbrug men også en lavere CO2-udledning i vores natur.
 
Hvad består sådan en turbolader så af?
En turbolader består normalt af et kompressorhus (udstødningsturbine) og et turbindehus (turbokompressor), som er monteret på en fælles aksel, som smøres af motorens oliecirkulation. 
Udstødningsluften accelereres gennem turbinen og ledes ind i kompressoren hvor luften komprimeres inden den ledes gennem en luftkøler for at opnå den optimale temperatur, der specielt er vigtigt i forhold til at reducere CO2-emissionerne. Når denne luftsammenpresning opstår, så stiger temperaturen og derfor er de fleste bilmodeller udstyret med en intercooler, som køler den komprimerede luft inden den sendes videre ind i cylinderne/forbrændingskammeret.
Hos NAP forhandler vi Turboladere fra førende brands som: 

* MAHLE
* GARRETT
* BorgWarner
* Samt flere andre anerkendte producenter i forskellige prisklasser.

Professionel rådgivning og konkurrencedygtige priser!
NAP forhandler alt indenfor autodele, tilbehør, kemi og værktøj til alle bilmærker og enten har eller skaffer de helt rigtige dele til netop den bil du/I står med. Turboladere er ingen undtagelse!
Ofte er en god dialog med vores professionelle rådgivere omkring hvilket produkt, der vil passe til bilen, det der giver dig den bedste pris. Og ja – vi er meget konkurrencedygtige på priserne – og det er vi, fordi vi har mere end 20 års erfaring med at finde ikke blot den bedste kvalitet til vores kunder, men også markedets skarpeste priser. Er du i tvivl om hvilken turbolader, der passer til din bil, så kontakt os for nærmere rådgivning.
Vi hjælper også gerne med inspiration til olier eller andre smørelser, der forlænger din turboladers levetid/funktionsevne.
  
Se vores kundeanmeldelser på Trustpilot her ⍟⍟⍟⍟ 

Udfyld ganske uforpligtende nedenstående formular eller ring til vores rådgivere på telefon: 86 17 27 99

 
 
Navn eller firmanavn: 
Adresse: 
Postnummer: 
By: 
Tel.: 
Email: 
Ønsker at bestille/tilbud på følgende: 
Indtast bilmodel: 
Indtast nummerpladen på bilen: 
  
  

Nordic AutoParts ApS   Marøgelhøj 13   DK-8520 Lystrup   Tlf: 86 17 27 99   info@nap.dk © Nordic AutoParts ApS - All rights reserved 2012