Porsche reservedele

Porsche er navnet på et stærkt tysk sportsbilsmærke, grundlagt af Ferdinand Porsche i 1948. Den første sportsbil var en Porsche 356 og var baseret på Folkswagen og havde princippet om en luftkølet boksermotor placeret bag i bilen. Bilen blev bygget i Gmünd i Østrig, men de efterfølgende Porsche 356 modeller blev bygget i Stuttgart i Tyskland, hvor karosseriet blev af stål i stedet for aluminium. Modellen var en stor succes, men da man ikke troede på at folk ville købe en så dyr en bil i efterkrigstiden nedtonede man forventningerne til salget af bilen og reproducerede Porsche 356 så den blev mere look a like en VW ”Boble” med en optunet vw-motor. Modellen blev lavet som både coupe og cabriolet og indenfor serien blev en coupe ombygget til en racervogn, der i tiden opnåede gode resultater på Le Mans. 
Med tiden bevægede Porsche 356 sig dog længere væk fra VW, som den var så inspireret af. Både design og funktionaliteter blev ændret, så ligheden til sidst kun var at finde på motorerne, der var 4-cylindrede, luftkølede boksermotorer.
 
Porsche 911 – den mest kendte model
I 1963 fulgte Porsches mest kendte model, Porsche 911.
I mere end 40 år har Porsche 911 gjort sig bemærket som værende en robust og gelinde og ikke mindst brugs sportsvogn. En sortsvogn som kan klare hverdagen som brugsbil, men med fantastiske køreegenskaber og som hertil også byder på høj fart i land tid på de tyske motorveje. En sand drøm for mange bilentusiaster, der dog skulle forholde sig til at motoren var placeret bag i bilen, hvilket medfører særlige køregenskaber, der kan være udfordrende for en almindelig chauffør, men gøre en professionel chauffør yderst begejstret. 
For hos Porsche har man altid anset motorsport som den ultimative test, og ingen anden sportsvogn har vundet så mange legendariske og forskellige motorløb som Porsche 911, hvis sejre tæller både 24-timers løb som Le Mans og Daytona, det nådesløse Paris-Dakar og det klassiske rallyløb i Monte Carlo.
Porsche 911 modellen blev i produktion indtil 1967 men har undervejs udviklet sig såvel teknisk og modelmæssigt hvorimod man har været meget tro mod designet.
Vi skal helt frem til slutningen af 1990érne inden en ny karrosseriserie til 911éren kommer i spil. Trods denne naturlige udvikling har Porsche 911 formået at være en populær bil, en dagligdagsbil med spændende kørsel, og hvor sikkerhed og komfort er opfyldt, men et design der er så tidsløst, at det kun er værd at beundre.
 
Andre Porsche modeller
Men Porsche har produceret andre modeller også. Blandt andet Porsche Cavenne, Porsche Boxster, Porsche Cayman, Porsche Panamera og Porsche 911 GTI.
 
Reservedele til Porsche
Hos Nap er vi ligeledes meget begejstrede for de smukke, sportsprægende Porsche modeller, der har fulgt med tiden når det kommer til teknisk innovation og konstant forbedring af køreglæden, men som mere end nogen anden har formået at værne om det oprindelige design og med kun få tvists hold dette tidssvarende og moderne. Vi syntes dette er intet mindre end imponerende. 
Hos os kan du bestille alt i reservedele, slidsdele og motordele, der kan være med til at holde din Porsche på vejene længe endnu. Søg dig frem til de helt rigtige dele eller kontakt vores erfarne ekspedition og lad dem hjælpe dig godt på vej. 
 

Men vi har eller fremskaffer stort set alt i relation til bl.a. følgende modeller:

Porsche 356 reservedele
Porsche 911 reservedele
Porsche 912 reservedele
Porsche 914 reservedele
Porsche 924 reservedele
Porsche 944 reservedele
Porsche 964 reservedele
Porsche 993 reservedele
Porsche 996 reservedele
Porsche 997 reservedele
Porsche Boxster reservedele
Porsche Carrera reservedele
Porsche Cayenne reservedele
Porsche Cayman reservedele
Porsche GT3 reservedele
Porsche Panamera reservedele

Find meget i vores onlineshop til Porsche ved at klikke her.

Med vores egen import kan vi til yderst fornuftige priser skaffe langt de fleste dele hjem fra stort set dag til dag - samtidig får du muligheden for professionel rådgivning, så kontakt os endelig på tel.: 86172799 eller på mail info@nap.dk (Ved henvendelse via mail, vender vi altid hurtigt tilbage alle hverdage) 

Nordic AutoParts ApS   Marøgelhøj 13   DK-8520 Lystrup   Tlf: 86 17 27 99   info@nap.dk © Nordic AutoParts ApS - All rights reserved 2012