Nye og brugte gearkasser!


 

At skifte en gearkasse kan godt være en kostelig affære. Derfor tilbyder vi nye, samt brugte gearkasser i god kvalitet og til en fornuftig økonomi.
NAP har ofte adgang til mange forskellige nye og brugte gearkasser. Både manuelle som automatiske gearkasser, der er nye eller afmonterede og klar til at sendes afsted mod nye ejere.

Og har vi ikke lige den rigtige model i første forsøg, så kan vi med vores store netværk i både ind- og udland oftest skaffe den rigtige model indenfor en fornuftig tidshorisont.
 
Den rigtige gearkasse.
En ny gearkasse er ny og naturligvist ubrugt og kvaliteten på de brugte gearkasser er også god, og vi gør vores bedste for at levere et godt produkt til dig. Er du i tvivl om hvilken gearkasse, du skal vælge så kontakt os og vi hjælper dig på vej.

Et registreringsnummer sikrer hurtig proces.
Vi rådgiver dig gerne i processen, bare vi har et registreringsnummer at gå efter, eller får nærmere information om bilens mærke, model, årgang og motorstørrelse og den kode som står på den eksisterende gearkasse. 
Når vi modtager et registreringsnummer, så kan vi hurtigt sikre, at gearkassen og eventuelt tilbehør eller reservedele passer til bilen. Vi kontrollerer nemlig via dette registreringsnummer at motor- og gearkassekoder stemmer overens med den gearkasse vi kan tilbyde dig. Mange gearkassekoder passer sammen med andre koder, hvilket giver os den mulighed, at selvom vi ikke lige har den forespurgte gearkasse på nærmeste lager, så har vi måske alligevel adgang til een som kan bruges. Vi vil dog altid informere dig på forhånd om dette.

Ofte er en god dialog med vores professionelle rådgivere omkring hvilken gearkasse, der vil passe til bilen, det der også giver dig den bedste pris - kontakt os derfor gerne herom.

Se vores kundeanmeldelser på Trustpilot her ⍟⍟⍟⍟ 

Udfyld ganske uforpligtende nedenstående formular eller ring til vores rådgivere på telefon: 86 17 27 99

 
 
Navn eller firmanavn: 
Adresse: 
Postnummer: 
By: 
Tel.: 
Email: 
Ønsker at bestille/tilbud på følgende: 
Indtast bilmodel: 
Indtast nummerpladen på bilen: 
  
  
Vedhæft evt. fil eller billede: 
Hvornår skal det bruges? Dato? 

Nordic AutoParts ApS   Marøgelhøj 13   DK-8520 Lystrup   Tlf: 86 17 27 99   info@nap.dk © Nordic AutoParts ApS - All rights reserved 2012