Katalysatorer og partikelfiltre til konkurrencedygtige priser!


En katalysator eller diesel partikelfilter er vigtig for både biler og for vores miljø.
For en god katalysator eller partikelfilter sikrer at bilens udstødningssystem virker optimalt , da en katalysator/partikelfilter er den del af udstødningssystemet, der renser udstødningsgassen for skadelige stoffer som NO (kvælstofoxid) og reducerer indholdet af CO (kulilte) og CH (kulbrinter) i udstødningen.
Med andre ord så er katalysatoren eller partikelfilteret med til at reducere udslippet af skadelige, forurenende stoffer.

 

Hos NAP forhandler vi katalysatorer og partikelfiltre fra førende brands som: 

* ERNST
* HJS
* BLUEPRINT
* Samt flere andre anerkendte producenter.

Professionel rådgivning og konkurrencedygtige priser!
NAP forhandler alt indenfor reservedele til alle bilmærker og enten har eller skaffer de helt rigtige dele til netop den bil du/I står med. Katalysatorer og partikelfiltre er ingen undtagelse.
Ofte er en god dialog med vores professionelle rådgivere omkring hvilket produkt, der vil passe til bilen, det der giver dig den bedste pris. Og ja – vi er meget konkurrencedygtige på priserne – og det er vi, fordi vi har mere end 20 års erfaring med at finde ikke blot den bedste kvalitet til vores kunder, men også markedets skarpeste priser.

NYT: 1/7 2020 skal varebiler, der er indregistreret før 1. januar 2007, have partikelfilter for at køre i en miljøzone. (Områder som København, Frederiksberg, Aarhus, Aalborg og Odense.) Læs mere om de nye krav til dieselvarebiler hos Miljøstyrelsen (link).
Hos NAP forhandler vi godkendte eftermonterings-partikelfiltre til flere forskellige bilmærker og bilmodeller.


Se vores kundeanmeldelser på Trustpilot her ⍟⍟⍟⍟ 

Udfyld ganske uforpligtende nedenstående formular, da det letter vores ekspedition meget modsat hvis I ringer, da vi pt. oplever MANGE henvendelser på eftermonterings-partikelfiltre:

 
 
Navn eller firmanavn: 
Adresse: 
Postnummer: 
By: 
Tel.: 
Email: 
Ønsker at bestille/tilbud på følgende: 
Indtast bilmodel: 
Indtast nummerpladen på bilen: 
  
  
Vedhæft evt. fil eller billede: 
Hvornår skal det bruges? Dato? 

Nordic AutoParts ApS   Marøgelhøj 13   DK-8520 Lystrup   Tlf: 86 17 27 99   info@nap.dk © Nordic AutoParts ApS - All rights reserved 2012