Anhængertræk hvor kvalitet og sikkerhed er i fokus!


Anhængertræk er naturligvis også noget vi kan hjælpe dig med. Vi har anhængertræk og stiksæt fra nogle af markedets bedste leverandører (Westfalia, Brink m.f.), for det er vigtigt for os, at tilbyde produkter, der er produceret med fokus på højeste finish, kvalitet og ikke mindst sikkerhed.
Disse forhandler vi til alle gængse bilmodeller og årgange.

   
 
Ofte skal et anhængertræk kunne holde til at der bliver sat mange kilo bagved bilen. En campingvogn, en trailer, en hestetrailer, en biltrailer eller lignende trailer. Noget der vejer meget, og derfor skal sikkerheden være i top, så det ikke påvirker hverken chaufførens eller bilens kørekomfort eller giver risiko for uhensigtsmæssigheder for andre trafikanter undervejs.
 
Et anhængertræk kan også bruges til cykelstativ, ski-stativ eller lignende men også her er anbefalingerne at tænke på sikkerhed for bilens passagerer og de andre trafikanter og sikre, at cykler, ski og lignende er forsvarligt fastnet inden bilen kører.

Grundet vores skiftende klima kan anhængertræk også nemt blive rustne, selvom det ikke føles som om de har mange år på bagen. Af hensyn til sikkerhed er det igen vigtigt, at tjekke, at anhængertrækket stadig er i god og sikker kvalitet.
 
Kvantumspriser:
Både når det gælder anhængertræk eller stiksæt, så kan vi give gode kvantumsrabatter. Kontakt en af vores dygtige rådgivere for at høre mere og modtag et godt tilbud fra NAP

Lad os vejlede dig uanset om du skal bruge et enkelt anhængertræk eller flere, så hjælper vi med at sikre det bedste resultat.

Se vores kundeanmeldelser på Trustpilot her ⍟⍟⍟⍟ 

Udfyld ganske uforpligtende nedenstående formular eller ring til vores rådgivere på telefon: 86 17 27 99

 
 
Navn eller firmanavn: 
Adresse: 
Postnummer: 
By: 
Tel.: 
Email: 
Ønsker at bestille/tilbud på følgende: 
Indtast bilmodel: 
Indtast nummerpladen på bilen: 
  
  

Nordic AutoParts ApS   Marøgelhøj 13   DK-8520 Lystrup   Tlf: 86 17 27 99   info@nap.dk © Nordic AutoParts ApS - All rights reserved 2012