Zimmermann
Zimmermann standard bremseskiver og tromler
 
Zimmermann har i mere end 50 år udviklet og produceret markedets High End kvalitet af bremseskiver og tromler.

Zimmermann´s moderne kvalitetssystem er bygget iht.DIN EN ISO 9001:2000, hvilket garanterer, at hvert enkelt produkt der forlader produktionen er af højeste kvalitet på verdensmarkedet. Alle produkter opfylder kvalitetsdefinitionen KFZ-GVO 1400/2002, samt ABE. 
 

 
Sportsbremseskiver til personbiler
Zimmermann sportsbremseskiven med ventilationshuller i bremsefladen er udviklet på baggrund af erfaringer fra motorsporten. Sportsbremseskiverne er fremstillet af legerede varmebestandige kvalitetsmaterialer. Ventilationshullerne gør det muligt at opnå en optimering af bremsesystemet.

Zimmermanns store ekspertise er opnået gennem et årelangt engagement i motorsporten med standardbiler. Den gennemprøvede teknologi er garanti for din sikkerhed og for, at bremsesystemet yder mest muligt.

Sportsbremseskiverne har været igennem omfattende praksistest på Hockenheimring. Zimmermann har som eneste tyske producent en generel produktgodkendelse (ABE) fra RWTÜV, der også omfatter ekstreme driftsbetingelser, og kan fremvise mere end 250 referencer.

Zimmermann sportsbremseskiver er kompatible med standard bremsebelægninger. Effekten øges imidlertid ved anvendelse af sportsbremsebelægninger.

Vigtigt !

Alle Zimmermann sportsbremseskiver er fremstillet med en overdimensioneret sænkning i boringerne. Ud over de bremsemæssige fordele ved denne sænkning giver dette en yderligere fordel.
Sænkningen er konstrueret på en sådan måde, at det altid er muligt at se, om bremseskivens mindstetykkelse er overholdt. Når sænkningen ikke længere er synlig i boringerne, overholder bremseskiven ikke længere de lovbestemte mål og skal udskiftes.


Download monteringsvejledning til Zimmermann bremseskiver ved at klikke her!
 

Nordic AutoParts ApS   Marøgelhøj 13   DK-8520 Lystrup   Tlf: 86 17 27 99   info@nap.dk © Nordic AutoParts ApS - All rights reserved 2012