Få max lyd på din bil med Milltek Sports udstødninger – forhandles her hos NAP.


Find produkter på Milltek´s hjemmeside og bestil varerne hos os ved at taste Milltek´s varenumre ind i søgefeltet øverst på siden her.
Link til Milltek´s hjemmeside: www.millteksport.com

En lyd som den britiske producent Milltek Sport ikke er kommet sovende til, men som er opnået via mere end 30 års uafbrudt udvikling, innovation og teknisk ekspertise. 

At holde fokus på sit forretningsgrundlag og dedikere sin opmærksomhed på denne uafbrudte udvikling har givet Milltek Sport en unik position på markedet som kvalitetsleverandør af performance produkter indenfor udstødninger, catback sportsudstødninger og sportskatalysatorer. Produkterne fra Milltek er produceret i flere forskellige versioner, så de passer til både race samt EU-godkendte systemer.
Millteks har igennem årene formået at holde det primære fokus på de tyske mærker Volkswagen, Audi, BMW, og Porsche. Men Milltek leverer i dag også højtlydende sports udstødninger til specialmodeller indenfor langt de fleste andre mærker.

Milltek Sports udstødninger er produceret i en meget høj kvalitet type 304 rustfri aviaton stål, et materiale der ikke blot er anti-magnetisk men også minimal modtagelig overfor misfarvninger. At anvende denne kvalitet af rustfri stål både indvendigt og udvendigt – på alle rør og på lyddæmpere, er et af kendetegnene ved den høje kvalitet du møder hos Milltek Sports udstødninger. Et andet er måde hvorpå mandrel bøjning sikrer ”full flow hends” for et bedre gas flow. Hertil kommer at Milltek systemerne også er steget i boringen for at sikre ultimativ ydeevne uden tab af mid-range drejemomentet.

Den ekspertise, den målrettethed, den prioritering indenfor hvilke mærker, man vil levere topklasse produkter til, samt evnen til at følge med tiden og være innovativ er resultatet af en filosofi og strategi, der har fulgt Milltek Sport over tiden og som har gjort Milltek Sport til et stærkt globalt brand.

En britisk base.

Alle Milltek Sports udstødninger er designet, udviklet og produceret i Storbritannien.

Afsætningsstrategien for Milltek Sport udstødninger er kendetegnet ved nøje udvalgte centrale distributører og der eksporteres i øjeblikket til mere end 90 lande rundt omkring i verdenen.

Med det store antal af biler til rådighed i det globale perspektiv, er test og effektive kvalitets processer med til at sikre, at alle systemer fra Milltek Sport er tilpasset alle markeder og klargjort til global distribution. Hver enkelt lille del bliver testet og analyseret, så det samlede resultat opnår det rette look, den rette standard og det rette fit og ikke mindst den rette lyd!.


 

Milltek Sports udstødninger og en verden af motorsport.

Milltek Sport er Technik partner for Volkswagen racing.

Alt som Milltek Sport designer og producerer, har kun en kvalitetsliga for øje – og det er den kvalitet, der er god nok til de mest krævende kunder - nemlig racing teams.

Efter mange års arrangement og samarbejde med nogle af verdens førende motorsports teams, har Milltek Sports lært hvordan man fremstiller til de mest krævende tolerancer og den høje og til tider næsten uopnåelige kvalitet, som verdens førende motorsportshold og -producenter kræver.

Milltek Sport er bemandet næsten udelukkende af bil fanatikere - deres omdømme er vokset ud af deres fortsatte søgen efter viden, understøttet af en omhyggelig opmærksomhed på detaljer. Som et team bruger Milltek mange timers test og demonstrerer deres projektkøretøjer til både forhandlere og offentligheden. Nutidens entusiastiske kørselsstil er designet til at du som kører kan nyde dit Milltek Sport produkt i mange år fremover.

Behov for et godt tilbud på Milltek produkter, så udfyld formularen ved at klikke på linket her! 


 

Nordic AutoParts ApS   Marøgelhøj 13   DK-8520 Lystrup   Tlf: 86 17 27 99   info@nap.dk © Nordic AutoParts ApS - All rights reserved 2012