Bilstein
Bilstein viser vejen for innovative og høj effektive støddæmpere.
 
Det er bestemt ikke en tilfældighed, at Bilstein endnu engang er blevet kåret til ”Best Brand & Best Quality” år efter år!

Vi er lagerførende til Audi, Opel, Seat, Skoda og VW.
I vil opleve at NAP´s udsalgspriser på Bilstein ofte ligger under andre kendte mærker på det danske marked.

Pris er det, I betaler, værdi er det, I får. – Med Bilstein fra NAP
får I en lav pris og en høj kvalitetsmæssig værdi!

Lidt mere om Bilstein:

Bilstein er en tysk producent af high-performance støddæmpere og affjedringssystemer til bilindustrien og motorsportsverdenen. Firmaet blev grundlagt i 1873 og har siden da opnået en fremtrædende position inden for bilindustrien.
 
Bilsteins produkter er kendt for deres høje kvalitet og teknologisk avancerede funktioner. De har udviklet sig til en af de førende leverandører af støddæmpere til racing og high-performance biler, og er kendt for at levere enestående håndtering og kontrol.
 
Bilstein er også kendt for deres omfattende forskning og udvikling, deres innovative teknologi og deres samarbejde med motorsportteams og bilproducenter for at forbedre ydeevnen og kvaliteten af deres produkter.
 
Alt i alt er Bilstein en anerkendt og respekteret producent af støddæmpere og affjedringssystemer, og deres produkter anses for at være nogle af de bedste på markedet.

Nordic AutoParts ApS   Marøgelhøj 13   DK-8520 Lystrup   Tlf: 86 17 27 99   info@nap.dk © Nordic AutoParts ApS - All rights reserved 2012