Har du selv varenumre?                                                                                                         På Norsk klik her!

Hvis du har varenumrene på de ønskede reservedele kan du søge på dem direkte i søgefeltet øverst på siden her. Herefter kan varerne placeres direkte i indkøbskurven. Du kan indtaste enten vores varenumre eller OEM numre (original numret / OE numret).
Der findes flere steder på internettet, hvor man kan finde online reservedelskataloger. Her kan OEM numrene til netop din bil findes, og efterfølgende du indsætte nummeret i søgefeltet øverst på siden her.

Vi kan bl.a. nævne følgende side på nettet:

www.partslink24.com (Audi, Opel, Seat, Skoda og VW) (Koster ca. kr. 150,- i brugerafgift pr. måned.)

Tilbehørs-kataloger på nettet:

VW - Volkswagen (Tilbehørs-katalogerne kan via dette link downloades i pdf´s)
Audi
Opel (Tilbehørs-katalogerne kan via dette link downloades i pdf´s)


OBS:

* Originale produkter, hvor OEM referencen ender på et X, er en enhed, hvor den gamle enhed skal sendes retur til os i løbet af 14 dage.

* Flere produktnavne kan være på engelsk eller tysk, men har ingen betydning for din bestilling. Det skyldes blot at vores leverandører ikke har produktnavne på dansk.

* Det kan være en god ide, at skrive sit stelnummer eller registreringsnummer i kommentarfeltet i forbindelse med en bestilling, da vi så kan tjekke om man har valgt de rigtige dele til bilen.

* Da vi har over 1. million produkter online, kan der forekomme varenumre som er udgået, og derfor ikke kan leveres. Førnævnte får I naturligvist besked omkring efterfølgende.(Disclaimer: De ovenstående links leveres som en service til vores besøgende. Nordic AutoParts er ikke ansvarlig for indholdet på de pågældende hjemmesider der linkes til.)

Nordic AutoParts ApS   Marøgelhøj 13   DK-8520 Lystrup   Tlf: 86 17 27 99   info@nap.dk © Nordic AutoParts ApS - All rights reserved 2012