NAP Drop-shipping i Danmark.

Vil du nemt i gang med at sende reservedele til dine kunder i Danmark uden besvær - også varer du ikke lagerfører? Så er vores drop-shipping svaret.

Vi sender din ordre direkte til den kunde, du vælger, den skal sendes til og det koster kun kr. 65,- excl. moms i forsendelsesomkostninger og dertil kommer der intet ekspeditionsgebyr eller lignende.

Du kan øge din omsætning og indtjening:

        ·        Du kan tilbyde flere varer til din kunde, da du kan bruge os som "lager".

·         Du bruger ikke penge til emballage og indpakning.

·         Du skal ikke sende varerne videre, når du modtager dem fra os og dermed betale yderligere fragt.

·         Du skal ikke bruge tid til håndtering af varer og kan udelukkende fokusere på at få genereret mere salg.

 

Sådan foregår det:

·         Du bestiller via nap.dk og taster blot det ønskede navn og adresse ind i den ”alternative leveringsadresse”. Husk at skrive ”Drop-shipping” i feltet ”Besked til ordrehåndteringen”, så sørger vi nemlig for, at du skrives på som afsender på pakken og at ingen faktura eller andre papirer medsendes i pakken. Pakken ser derfor ud til, at være sendt fra dig, da den forekommer neutral, da både papkasse, tape m.v. er helt neutralt.

·         Du bestiller via telefon eller mail og oplyser blot det ønskede navn og adresse som pakken skal sendes til, samtidig med du fortæller, at pakken skal sendes som ”Drop-shipping”. Så sørger vi også her for, at du skrives på som afsender på pakken og at ingen faktura eller andre papirer medsendes i pakken. Pakken ser derfor ud til, at være sendt fra dig, da den forekommer neutral, da både papkasse, tape m.v. er helt neutralt.


Hvem sender vi pakkerne med:

·         Vi sender enten med Post Danmark (Post Nord) eller GLS.

 


Nordic AutoParts ApS   Marøgelhøj 13   DK-8520 Lystrup   Tlf: 86 17 27 99   info@nap.dk © Nordic AutoParts ApS - All rights reserved 2012