Volvo reservedele

Der har kørt svenske robuste Volvo biler rundt på vejene siden den første bil blev produceret tilbage i 1927 i Gôteborg, Sverige, hvor virksomheden blev grundlagt. AB Volvo er en svensk industrikoncern, der har fabrikerede lastbiler, busser, bådmotorer med videre og fra 1927 også serieproduktion af personbiler. 
 
Visionen for Volvo personbilen var at højne sikkerheden og gøre datidens automobil endnu mere sikker end den hidtil havde været. Volvo var blandt andet en af de første, hvis ikke den første med sikkerhedsdetaljer som sikkerhedsseler.
Et fokus og et ry for at producere solide og slidstærke biler som Volvo også nyder i dag.
Bland de første Volvo biler var en åben bil med en lille 4-cylindret motor ved navnet ÖV4. (Öppen Vagn), men senere fik den øgenavnet ”Jakob”. Denne model blev efterfulgt at en lignende lukket Volvo model ved navnet PV4. (Person Vagn).
Tiden omkring 2 verdenskrig var præget af dårlig økonomi og mangel på råstoffer, så produktionen på Volvo fabrikken gik ikke så hurtigt som ønsket og blev næsten sat helt i stå, men med tålmodighed lykkedes det at komme på markedet i 1944 som betegnes efterkrigstiden hvor personbilen Volvo PV 444, en mindre todørs bil med selvbærende karosseri og firecylindret motor kom på vejene. Med løbende forbedringer og forandringen frem til 1958 kom version 2 under navnet PV 544. Sideløbende med denne udvikling af PVén byggede Volvo på en mere moderne bil, Volvo Amazon, som er blevet produceret helt frem til 70érne. Volvo Amazon blev også den bil, der for alvor fik sat skub i eksporten hos Volvo.
 
Nogle turbulente år.
Over årene har Volvo været meget igennem. 
I 1970érne tog Volvo koncernen nogle strategiske beslutninger af mere eller mindre vellykket karakter, fra blandt andet en mislykket fusion inden for personbiler med en anden svensk personbilsproducent (Saab) til et mere vellykket samarbejde med den franske Renault koncern indtil Volvo´s forretningsområde omkring personbiler i slutningen af 1990érne blev købt af Ford Motor Company fra USA. Man kaldte det Volvo Cars Corporation.
 
Fra 2010 er Volvo Cars kommet i godt selskab med den kinesiske virksomhed Geely, der står bag et at Kina´s største bilmærker, Geely. Geely skal hjælpe med at udvikle, design og producere Volvo personbiler og dette foregår i tæt samarbejde for at sikre at de svenske værdier vil være tilstede på ved produktionen af biler i Kina.
Den første Volvo som ses som et resultat af dette set-up er Volvo XC90 og de umiddelbare reaktioner er, at man har formået at få de svenske værdier omsat under kinesisk produktion og at der med denne model er sat helt nye og høje standarder for personbils produktion hos Geely.
Senest i år 2013 og 2014 er der blevet lanceret nye konceptbiler, der hver især er med til at styrke den fremtidige designretning for Volvo og det er tydeligt at essensen af skandinavisk design er gennemgående og vigtig.
 
Volvo er et stærkt varemærke.
Men Volvo er mere end personbiler, og er flere virksomheder med forskellige ejerforhold til Volvo, der hver især er medvirkende til at støtte op om varemærket og styrke det. 
Dette sammenholdt med den positive udvikling af personbiler, gør Volvo til et stærkt varemærke og et produkt der sjældent skuffer.
 
Volvo reservedele hos Nap
Hos Nap kan du finde de reservedele, slidsdele og tilbehør du skal bruge til din Volvo, så den kan præstere sig bedste på vejen. Vi enten har disse på lager eller skaffer dem til dig.
Søg på registreringsnummer, eller model og årgang og find frem til de helt rigtige dele, eller kontakt vores ekspedienter, så de kan guide dig til den rigtige vej.
 
Volvo 140 reservedele
Volvo 164 reservedele
Volvo 240 reservedele
Volvo 260 reservedele
Volvo 340 reservedele
Volvo 360 reservedele
Volvo 440 reservedele
Volvo 460 reservedele
Volvo 480 reservedele
Volvo 66 reservedele
Volvo 740 reservedele
Volvo 760 reservedele
Volvo 780 reservedele
Volvo 850 reservedele
Volvo 940 reservedele
Volvo 960 reservedele
Volvo C30 reservedele
Volvo C70 reservedele
Volvo Duett reservedele
Volvo P reservedele
Volvo S40 reservedele
Volvo S60 reservedele
Volvo S70 reservedele
Volvo S80 reservedele
Volvo S90 reservedele
Volvo V40 reservedele
Volvo V50 reservedele
Volvo V60 reservedele
Volvo V70 reservedele
Volvo V90 reservedele
Volvo XC60 reservedele
Volvo XC70 reservedele
Volvo XC90 reservedele
 

Nordic AutoParts ApS   Marøgelhøj 13   DK-8520 Lystrup   Tlf: 86 17 27 99   info@nap.dk © Nordic AutoParts ApS - All rights reserved 2012