Toyota reservedele

Det populære japanske mærke Toyota blev grundlagt i Japan i 1937, til en start ikke som et bilmærke, men med salg af vævemaskiner til tekstilindustrien.
Iværksætteren Sakichi Toyoda havde nemli konstrueret en automatisk vævemaskine og denne blev grundlaget for forretningen. Efter hans død blev det sønnen Kiichiro, der var uddannet maskiningeniør, og meget glad for biler, der drev virksomheden videre og han ændrede retning og aktiviteter mod udvikling og produktion af biler. Det blev til Toyota Motor Company. Senere i slutningen af 1940érne fylgte udviklingen af Toyotas mere kompakte vil (SA-modellen). En mindre bil, der var nemt at komme rund i for både Japanerne og andre der ikke var til de større Amerikanske biler. 
Udviklingen gik herefter stærkt for Toyota Motor Company og virksomheden er i dag en af verdens ledende bilproducenter.
 
Men som hos så mange andre har der også været bump på vejen mod succes for Toyota. Årene har budt på strejke og arbejdsnedlæggelse, men med dialog og gensidig tillid og afhængighed har dette medvirket til den virksomhedsfilosofi, der også har medvirket til Toyotas fortsatte vækst.
 
Man kommer sjældent frem i verden uden også konstant at have forkus på optimering af produktionsprocesser og produktionssystemer og dette har Toyota haft siden man i 50érne, hvor dette blev favnet i etableringen af Toyota Production System.
Hermed havde man også et set up for produktion af køretøjer udenfor Japan, og Toyota kunne dermed gøre nogle af aktiviteterne med fokus på lokal forankring i håbet om at kunne være tæt op deres kunder og udbyde deres produkter, der hvor der er brug for dem.
 
Toyota har konstant fingeren på pulsen og følger udviklingen nøje og opmærksomt.
Det gør Toyota ved at have et velfungerende globalt netværk indenfor design, research og udviklingsafdelinger på de 3 største bilmarkeder; Japan, Nordamerika og Europa.
 
Toyotas sortiment dækker også over både personbiler, stationcars, sportsvogne og de mest kendte mærker er nok Crown, Corolla og Celina, dernæst Lexus, der blandt andet er værdig populær i Amerika, og senest Scion, hvor man prøver at ramme de yngre køber via design, komfort og maksimal udnyttelse af plads til en fornuftig pris.
 
Et logo der fortæller Toyotas værdier.
I 1936 blev der udskrevet en konkurrence om et logo til Toyota. Forslagene væltede ind. Lang over 20.000 blev det til. Men valget faldt på et logo med stor symbol værdi.
Toyotas logo er bestående af tre ellipser;
Det ene er kundernes hjerte, det andet er produkternes hjerte og det sidste forener disse punkter til en samlet enhed forbundet med et T for Toyota.
Nogle mener desuden at den tomme baggrund i logoet repræsenterer de potientielle muligheder, som fremtiden kan byde på, hvis Toyota fortsætter i samme spor.
 
Kort og godt om Toyota:
Toyota har fra slut 50érne og igennem 60érne fået stor succes med produktion af gaffeltrucks, og blev i midt 80érne den mest solgt producent af gaffeltrucks.
I 1963 kom den første Toyota Crown til Danmark og Danmark var det første europæiske land, der begyndte at importere og sælge Toyota.
I dag er Toyota den bedst tjenende bilproducent i verden.
Toyota’s produktionen tæller bilmærkerne Lexus, Scion, Daihatsu, Hino, og Toyota er ligeledes involveret i en række andre industrier som marine, finansieringsvirksomhed m.m.
 
Her hos NAP kan vi skaffe dig stort set alt i Toyota reservedele. Køb i vores online shop eller kontakt vores personale, der er står klar med professionel rådgivning.
 
Toyota Auris reservedele
Toyota Avensis reservedele
Toyota Aygo reservedele
Toyota C-HR reservedele
Toyota Camry reservedele
Toyota Carina reservedele
Toyota Celica reservedele
Toyota Corolla reservedele
Toyota Corona reservedele
Toyota Cressida reservedele
Toyota Crown reservedele
Toyota Dyna reservedele
Toyota GT reservedele
Toyota Hiace reservedele
Toyota Hilux reservedele
Toyota IQ reservedele
Toyota Land reservedele
Toyota Liteace reservedele
Toyota Mirai reservedele
Toyota Modell reservedele
Toyota MR reservedele
Toyota Paseo reservedele
Toyota Picnic reservedele
Toyota Previa reservedele
Toyota Prius reservedele
Toyota Proace reservedele
Toyota Rav reservedele
Toyota Starlet reservedele
Toyota Supra reservedele
Toyota Tercel reservedele
Toyota Urban reservedele
Toyota Verso reservedele
Toyota Yaris reservedele

Nordic AutoParts ApS   Marøgelhøj 13   DK-8520 Lystrup   Tlf: 86 17 27 99   info@nap.dk © Nordic AutoParts ApS - All rights reserved 2012