Renault reservedele

Den franske bilproducent Renault blev grundlagt i 1899 af Louis Renault. Renault fik med de første biler megen opmærksomhed, da der med disse Renault biler startede en ny epoke indenfor produktion af biler. Renault bilerne havde nemlig motoren foran og træk til baghjulene via en kardanaksel og et vinkeldrev med kron- og spidsdrev. Dette er senere blevet en næsten enerådende konstruktion i biler.
I 1913 var Renault Frankrigs største bilproducent med en produktion på over 10.000 biler om året.
Renault slog igennem som værende leverandør af både mellemklasse og luksusbiler, samt små brugsvogne og blev et populært transportmiddel indenfor hyrevogne i tidens pulserende storebyer. 
 
Vognparken fra franske Renault dækker i dag bredt fra personbiler og minibiler til familiebiler med rigtig god plads til crossover bil, varebiler og busser og son det seneste har Renault også bud ind med elbiler.
Blandt personbilerne finder vi mærker som Twingo, Megane, Clio, Scenic, Talisman og Espace.
Minibilerne byder på mærker som Twingo, Clio, Captur og Zoe.
Familiebilerne har foruden de kendte mærker fra personbilerne også Trafic Passenger at tilbyde. Crossover mærkerne er Capture, Kadjar og Espace mens Elbilerne er præsenteret ved mærkerne Zoe og Kangoo.
I Danmark forhandles disse primært via Renault Danmark, der blev etableret som en del af Renault Nordic AB i år 2008 og som siden samme år har været en fabriksejet importør.
Og de danske bilejere har taget så godt i mod Renault over tiden at en rivende udvikling har medført, at Renault i de seneste år har været Danmarks 4 største bilmærke.
 
Fra landeveje til racerbaner:
Renault er meget mere end de biler nævnt ovenfor. I over 115 år har Renault også været et førende navn indenfor motorsport.
Vores kultur har siden Louis Renault været præget af konkurrencekørsel, af passionen for sport. For Louis Renault var sikker på at gode sportslige resultater vil give god omtale, og det fik han ret i. Renault har derfor siden den sæde start været involveret i bilkonkurrencer og har deltaget i mange grand prix løb. I 1970 deltog Renault ved deres første formel 1 løb og i 1976 blev Renault Sport etableret og Renault har været at finde med et stort team og set-up ved disse løb.Renault køber i 2001 Benetton teamet, der skifter navn til Renault teamet. Renault har også været repræsenteret ved Le Man, første gang i 1978.
 
Kort og godt om Renault:
I årene omkring 2. Verdenskrig blev Renault overtaget af den tyske besættelsesmagt og i krigsårene blev fabrikken anvende til lastbilsproduktion for værnemagten. Hertil blev fabrikken, der var placeret i Boulogne-Billancourt sydvest for Paris udsat for bombe-angreb flere gange af de allierede.
Men efter at være blevet overtaget af den franske stat kunne Renault i slut 40érne vise sin første efterkrigstids-modeller.
Det blev starten til vind i sejlene igen for den franske bilproducent, der siden har dygtig til at følge med tidens tekniske udvikling og design mæssige tendenser.
 
Reservedele til Renault:
Når det gælder reservedele til Renault, så kan vi helt sikkert hjælpe dig. Vi er enten lagerførende eller skaffer hurtigt de helt rigtige del, så du hurtigt at få din Renault på vejen igen.
Køb NAP online shop eller kontakt os for kvalificeret rådgivning.
 
NAP tilbyder reservedele til følgende Renault modeller:

Renault 5 reservedele
Renault Avantime reservedele
Renault Captur reservedele
Renault Clio reservedele
Renault Espace reservedele
Renault Estafette reservedele
Renault Fluence reservedele
Renault Fuego reservedele
Renault Grand reservedele
Renault Kadjar reservedele
Renault Kangoo reservedele
Renault Koleos reservedele
Renault Laguna reservedele
Renault Latititude reservedele
Renault Logan reservedele
Renault Master reservedele
Renault Megane reservedele
Renault Modus reservedele
Renault Rapid reservedele
Renault Rodeo reservedele
Renault Safrane reservedele
Renault Scenic reservedele
Renault Sport reservedele
Renault Super reservedele
Renault Talisman reservedele
Renault Thalia reservedele
Renault Trafic reservedele
Renault Twingo reservedele
Renault Twizy reservedele
Renault Vel reservedele
Renault Wind reservedele

 
 

Nordic AutoParts ApS   Marøgelhøj 13   DK-8520 Lystrup   Tlf: 86 17 27 99   info@nap.dk © Nordic AutoParts ApS - All rights reserved 2012