Nissan reservedele

Nissan Motor Company er et japansk bilmærke/en japansk bilfabrikant med hovedsæde i Yokohama nær Tokyo.
Nissan Motor Company overtog og videreførte produktionen af Datsun-biler, der var blevet produceret siden 1912, og frem til start 80’erne. I top 3 blandt de japanske bilmærker fandt man Toyota og Honda, efterfulgt af Nissan der ligesom de øvrige japanske bilmærker gjort det godt i årene frem til 1960’erne. Dette medførte muligheden for Nissan for at iværksætte en international ekspansion af sin bilproduktion ved at opføre fabrikker på andre markeder. Der opstod nye produktionsfabrikker i blandt andet Mexico, og senere også USA, Spanien og Storbritannien. Der kom godt gang i produktion på disse nye fabrikker, og snart foregik godt halvdelen af produktionen af Nissan biler udenfor Japan. Dette betød at salget steg og eksporten blomstrede. Det var også i denne tid – omkring starten af 1960’erne at Nissan mærket fik sit fodfæste i Europa. Mærket blev for alvor ”anerkendt” i Europa og fra midt 60’erne var Nissan også at finde på de danske veje. 
 
Nissan modeller:
Nissans modelpark omhandler alt fra personbiler, mini-MPV'er, de prisbelønnede crossover-modeller, SUV'er og varebiler. Hertil skal det nævnes, at Nissan LEAF er verdens mest populære bil med en meget stort kundetilfredshed.
Udover det primære mærke Nissan, så benyttes også Infiniti som bilmærke for koncernens luksusbiler. Nissan fører i dag mere end 20 forskellige og innovative produkter til kunderne i Europa
 
Blandt Nissans modeller findes:
 
Nissan MICRA:
Har været på markedet i mere end 34 år i Europa og nu hvor 5. generation af personbilen er blevet relanceret med ikke blot design men også teknisk funktionalitet samt et bredt udvalg af sikkerhedsudstyr for øje. Nissan Micra kan stadig imponere og nu er den smartere, længere, bredere og lavere end nogensinde før. Den er stadig den hurtige bybil, der blot er blevet endnu mere udtryksfuld, mere smidig og med overraskende detaljer både inderst og yderst.
 
Nissan PULSAR:
Nissans familiebil med masser af plads og skabt til at klare tempoet for den moderne familie. Nissan Pulsar har fokus på avanceret teknologi og sikkerhed hvilket er et ekstra plus for enhver familie-bilejer. Den har panoramisk overblik, gør parkeringen let og giver endvidere advarsler, hvis der er noget der bevæger sig i nærheden af din bil. Hertil kommer rummelighed. Nissan Pulsar har en luftig og rummelig kabine og godt med albueplads, hvilket gøre den meget populær hos børnefamilierne.
 
Nissan EVALIA:
Som en anden rummelig familiebil har Nissan også modellen EVALIA, der med op til 7 sæder giver plads til den store familie hvilket gør den ekstra praktisk og rummelig. Skydedøre til passagerer i midten og store ruder giver alle passagerer et godt udsyn på turen og der er tænkt på de lange familieture og de til tider utålmodige børn på bagsæderne med maksimal udnyttelse af opbevaringsplads, og muligheder for at tilslutte diverse spillekonsoller, computere m.m. på turen, så alle får en god oplevelse.
 
Nissan JUKE
Nissan byder også på en elegang crossover under navnet Nissan JUKE. Den er sporty, den har stil og den er lidt anderledes end hvad du forventer af Nissan. Den kan med konceptet Nissan Designstudio tilpasses med en lang række af personaliserings-tiltag, så som indtræk, stoffer med mere, der gør at du kan skabe en bil, der matcher den stil du gerne ville udtrykke med din crossover. Nissan Juke er også udstyret med Nissans Safety Shiels-system, der er med til at advare om biler i den blinde vinkel. 
 
Nissan LEAF
En bil der vil gøre en forskel for miljøet. En 100% elektrisk Nissan LEAF, så bilejeren kører Co2 frit. En tendens der nok er kommet for at blive. For uden forbrændingsmotorer eller almindelig gearkasse slipper du for olieskift og påfyldning af benzin. Nissan LEAf skal som en hver anden elbil oplades og kan fuldt opladet køre 125-200km med et 30 kWh-batteri. (Estimeret rækkevidde som er påvirket af forskellige faktorer)
 
Reservedele til Nissan
Hos NAP tilbyder vi et stort sortiment af reservedele og tilbehør til Nissan. Indtast din nummerplade og find frem til de rigtige dele, eller kontakt os via telefon eller mail, så hjælper vi dig på rette vej.
 
Gå direkte til Nissan reservedels-kataloget ved at klikke her.

Nissan Almera reservedele
Nissan Bluebird reservedele
Nissan Cabstar reservedele
Nissan Cherry reservedele
Nissan Cube reservedele
Nissan GT-R reservedele
Nissan Interstar reservedele
Nissan Kubistar reservedele
Nissan Laural reservedele
Nissan Leaf reservedele
Nissan Maxima reservedele
Nissan Micra reservedele
Nissan Murano reservedele
Nissan Navara reservedele
Nissan Note reservedele
Nissan NP300 reservedele
Nissan NT400 reservedele
Nissan NV200 reservedele
Nissan NV300 reservedele 
Nissan NV400 reservedele
Nissan Pathfinder reservedele
Nissan Patrol reservedele
Nissan Pick reservedele
Nissan Pixo reservedele
Nissan Prairie reservedele
Nissan Primastar reservedele
Nissan Primera reservedele
Nissan Pulsar reservedele
Nissan Qashqai reservedele
Nissan Serene reservedele
Nissan Silvia reservedele
Nissan Skyline reservedele
Nissan Stanza reservedele
Nissan Sunny reservedele
Nissan Terrano reservedele
Nissan TIIDA reservedele
Nissan Trade reservedele
Nissan Urvan reservedele
Nissan Vanette reservedele
Nissan X-Trail reservedele
 

Nordic AutoParts ApS   Marøgelhøj 13   DK-8520 Lystrup   Tlf: 86 17 27 99   info@nap.dk © Nordic AutoParts ApS - All rights reserved 2012