Mini reservedele

Så stor charme og så megen selvtillid er sjældent set ved så lille en bil. Men Mini Cooper kan klare det!
Selvsikker er den på vejen med taget, eller låget som nogen vil sige, nede hvis vejret tillader det og blikkene fra de forbipasserende følger den lille bil i forbifarten. Som klassens frække dreng, er den en mønsterbryder, der gør op med de ellers traditionelle og til tider forudsigelige klasseskel indenfor valg af bilmærker. Den er sød, den er sjov, den er en rigtig MINI og den giver ren køreglæde for
du ejer den med hjertet.
For en MINI har sjæl og har med tiden og den løbende designudvikling vokset sig til at være lidt af en kult-bil. Hvad enten den er med 2 eller 4 døre, ja så er den altså stadig en MINI i ordets bedste forstand. Den henvender sig til husmoderen, til den hippe, til den unge, den gamle og til racerkøreren, der har tabt sit hjerte til den lille bil med den go-cart lignede undervogn – den henvender sig bredt og det gør en MINI populær i alle samfundslag!. 
 
Indeni en MINI møder du samme høje kvalitet som hos det tyske bil-mærke BMW.
Mini er ejet af den tyske bilkoncern Bayerische Motoren Werke AG / forkortet BMW.
Det sikrer den høje tyske kvalitet i interiør, som vi kender fra BMW – det kan du både se og føle.
 
Kort og godt om MINI bilen:
Med reference til efterkrigstidens Suezkrise og de heraf følgende og stigende brændstofpriser, opstår behovet og hullet i markedet for en mindre benzin-krævende og mere økonomisk bil.
En lille komfortabel bil med plads til både børn og voksne. En bil til et økonomisk leje som flere i slutningen af 50érne og op igennem 60érne vil have eller få råd til.
En stabil lille bil, hvor pladsen i både karosseri, motor og kabine er udnyttet til max, og hvor kørekomfort, stabilitet og design går op i en højere enhed. Det blev en MINI og alle var begejstret for den lille bil med den store charme.
Bilen har været under løbende design og funktionalitets udvikling med fokus på forsat at give både køreren og passagerer maksimal køreglæde. 
Blandt medvirker hjulenes placering, og den tværstille motor placering til et godt vejgreb, god balance i den lille bil og gode styreegenskaber.
Fra starten af 1960’erne fik den lille fræser sin debut som en rallyracer flot ført an af den legendariske engelske racerkører John Cooper og siden er den nærmest uundgåelig i de fleste rally racerløb. Den var blandt andet at se ved det kendte Monte Carlo Rally Race i årene 1964-1967 og den dag i dag er den et frisk pust i bl.a. det danske Classis Care Race, der afvikles årligt i smilets by.
Men hvad enten det drejser sig om små ture i solen, hverdagslivets fragten fra A til B eller livet på racerbanen, så vil der til tider blive brug for reservedele til MINI og her kan vi hjælpe.
 
Køb reservedele til MINI Cooper hos NAP. Flere af de producenter vi har til vores tyske bilmærker har også MINI reservedele. Hos NAP er det nu derfor muligt at købe reservedele til MINI fra stærke producenter i vores onlineshop som fx. ATE, Bosch, Delphi, Zimmermann, Mann+Hummel m.f.
 
Vi har bl.a. MINI reservedele til følgende bilmodeller:
Mini Cooper reservedele
Mini Clubman reservedele
Mini Countryman reservedele
Mini Cabriolet reservedele
Mini Paceman reservedele
Mini Roadster reservedele
 
Så når behovet for Mini reservedele m.v. opstår, så kontakt NAP, vi står klar til at hjælpe.
Gå direkte til reservedels-kataloget ved at klikke her.

Nordic AutoParts ApS   Marøgelhøj 13   DK-8520 Lystrup   Tlf: 86 17 27 99   info@nap.dk © Nordic AutoParts ApS - All rights reserved 2012