Mercedes reservedele

Mercedes rummer en spændende historie rig på detaljer og indeholdende nogle af verdens mest prestigefyldte og eftertragtede bilmodeller.
 
Mercedes-Benz, som oftest bliver forkortet Mercedes, er en tysk bilproducent, som blev stiftet som en del af Daimler-Benz AG. (En sammenslutning af Daimler Motoren Geselleschaft fra 1882 og Benz & Cie fra 1883). 
Bilerne der blev produceret på fabrikker i og omkring Stuttgart i Tyskland, og der var tale om store, solide og dyre biler opkaldt efter en stor kundes (Racerkøreren Emil Jellinek 1853-1918) datter, Mercedes. Jellinek forhandlede Daimelers biler i Frankrig og havde som racerkører en naturlig forkærlighed for racerbiler, og da han var involveret i fremstillingen af flere nye racerbiler til et større racerløb i Nice, Frankrig, blev disse opkaldt efter hans datter, Mercedes. Racerbilerne blev en succes og navnet hang ved herefter. 
Med navnet fulgte også firmaets kendte varemærke, som har været deres symbol siden 1909. Mercedes-stjernen. Man kender den fra dens placering på kølerproppen, men i de mere moderne udgaver af bilerne er den mere pynt. Men et stærkt varemærke, det er stjernen. Den tretakkede stjerne symboliserer, at firmaet i sin tid har leveret motorer ”til lands, til vands og til luften”.
 
Mercedes modeller:
Mercedes står bag mange berømte biler: Fra de tidligste motordrevne "Motorwagens", rekordslugeren "Blitzen" Benz, de berømte "Sølvpile" racerbiler og den let genkendelige 300 SL med mågevingerne. De elegante sedaner og sportsvogne fra sidst i det 20. århundrede, den lille smarte City-Car, de fabelagtige Mercedes-Benz SLR McLaren samt mange andre.
 
Mercedes reservedele hos NAP
Køb originale og uoriginale reservedele til tyske Mercedes hos NAP. Flere af de producenter vi benytter til vores andre tyske bilmærker har også Mercedes reservedele. 
 
Hos NAP er det nu derfor muligt at købe reservedele til Mercedes fra stærke producenter i vores onlineshop som fx. ATE, Bosch,Bilstein, Febi Bilstein, Delphi, Hella, Zimmermann, Mann+Hummel m.f.

Vi har bl.a. Mercedes reservedele til følgende bilmodeller:
Mercedes A-Klasse reservedele
Mercedes AMG reservedele
Mercedes B-Klasse reservedele
Mercedes C-Klasse reservedele
Mercedes CLA reservedele
Mercedes CLK reservedele
Mercedes CLS reservedele
Mercedes E-Klasse reservedele
Mercedes GLA reservedele
Mercedes M-Klasse reservedele
Mercedes R-Klasse reservedele
Mercedes S-Klasse reservedele
Mercedes SL reservedele
Mercedes SLK reservedele
Mercedes Sprinter reservedele
Mercedes Vaneo reservedele
Mercedes Vario reservedele
Mercedes Viano reservedele
Mercedes Vito reservedele
Så når behovet for Mercedes reservedele m.v. opstår, så kontakt NAP, vi står klar til at hjælpe.

Gå direkte til reservedels-kataloget ved at klikke her.

Nordic AutoParts ApS   Marøgelhøj 13   DK-8520 Lystrup   Tlf: 86 17 27 99   info@nap.dk © Nordic AutoParts ApS - All rights reserved 2012