Land Rover reservedele

Den første britiske firehjulstrækker under navnet Land Rover blev produceret i 1948 til jord-og skovkørsel af britiske Rover Og ingen havde forudset hvor populær denne Rover vil blive. De første Land Rover blev produceret i Soilhull udenfor Birmingham. Konstruktionen var enkel med ramme, stive aksler og naglet karosseri. Motorerne var beskedne og fokus var gøre bilen lavt gearet for at udnytte kræfterne til at komme bedre frem i et vanskeligt terræn.
Land Rover blev et yderst populært nyttekøretøj og senere i 1970 kom nye solide og terrængående modeller fra Land Rover.
 
Range Rover
Range Rover blev produceret i 1970érne og blev også en kæmpe succes. En tydelige succes, idet brugtbilsprisen for en periode var højere end nyprisen, da fabrikken slet ikke kunne følge med efterspørgslen. Range Rover bilen var med permanent firehjulstræk, havde skivebremsere på alle fire hjul samt en V8 motor med aluminiumsblok. Udviklingen og tiden har medført mere udstyr i Range Roveren og den er i dag mere at betegne som en luksuriøs bil end en nyttebil.
 
Defender 
Senere (start 1908’erne) introducerede man Defender, som en meget terrængående model.
Defender blev den nye nyttebil og udseendet lignede meget de oprindelige, der var på markedet efter anden verdenskrig. Dog er teknologien anderledes med permanent firehjulstræk, skruefjeder og en mere moderne motor.
(Det skal dog nævnes at tillægsnavnet Defender først optræder på Land Rover modeller efter 1990. Produktionen af Defender 90, 110 og 130 stoppede januar 2016).
 
Discovery
Med lanceringen af Discovery i 1989, havde man ny et mærke for massemarkedet. Discovery var med et mere personbilspræg end nyttepræg, en ny model, der kunne tilbydes til en lavere pris end Range Roveren, og blev dermed et modspil til de japanske firehjulstrækkeres indtog på et britiske marked. Discovery ramte bredden og gav mulighed for at ramme massemarkedet på en helt anden måde en Defender og Range Rover har gjort det.
 
Freelander
Også Freelander var en bil henvendt til massen med et mere personpræget udtryk og meget mindre status som værende et nyttekøretøj til skov og terræn. Freelanderen er Land Rovers første bil med selvbærende karosseri og så er den mindre end de modeller fra Rover. 
 
Range Rover Sport
Denne model er en mere sportslig model af den traditionelle Range Rover, den befinder sig i markedet blandt SUV’er.
 
Kort fortalt
Fra starten var Land Rover en del af Rover, men i 1970'erne fik de en mere uafhængig stilling, og i år 2000 solgte ejeren, BMW, Land Rover separat til Ford. Mærket er i dag en del af Fords Premier Auto Group, sammen med brands som blandt andet Volvo og Jaguar.
 
I dag produceres Land Rovers modeller flere steder blandt andet Brasilien, Malaysia og Sydafrika
 
Få de rigtige reservedele, slidsdele og udstyr til din favorit Rover.
Hvad enten din rover er til hverdagsbrug, nyttekørsel eller et tvist af begge, så kan vi hjælpe dig, hvis den trænger til nye dele. For hvis du passer godt på din Rover, så vil værdien af den også som brugtbil blive højere. Find delene her på sitet eller kontakt os, så vi kan hjælpe dig.
Vi har bl.a. Land Rover reservedele til følgende bilmodeller:
Land Rover 88/109 reservedele
Land Rover 90/110 reservedele
Land Rover Defender reservedele
Land Rover Discovery reservedele
Land Rover Freelander reservedele
Land Rover Range reservedele
Så når behovet for Land Rover reservedele m.v. opstår, så kontakt NAP, vi står klar til at hjælpe.

Gå direkte til Land Rover reservedels-kataloget ved at klikke her.

Nordic AutoParts ApS   Marøgelhøj 13   DK-8520 Lystrup   Tlf: 86 17 27 99   info@nap.dk © Nordic AutoParts ApS - All rights reserved 2012