Kia reservedele

KIA Motors reservedele:
KIA Motors er en sydkoreansk bilproducent og bilmærke. KIA Motors blev grundlagt i 1944 og er Koreas ældste og andenstørste bilproducent. KIA har hovedsæde i Seoul og har en historik, der startede som cykelfabrik, fra 60érne et ændret produktionsapparat til tre-hjulede varevogne og fra 70érne var produktion ændret til personbiler.
Nogle af de mest kendte KIA modeller er; Picanto, Rio, Pro_cee’d, Optima, Sportage, Sorento og de forsekllige KIA Vans.
Efter nogle økonomiske vanskeligheder i slut 90érne er aktiemajoriteten blevet ovetaget af Huyndai og i dag er KIA Motors dermed delvis ejet af Huyndai Motor Group. Som en del af Hyundai-KIA Automotive Group sigter KIA mod at blive et af verdens bedste bilmærker. Med til denne historie er at KIA oprindeligt var baseret på Mazda-dele, men har i lang tid været basere på egne konstruktioner.
Produktion sker på de mest moderne produktionsfaciliteter i Europa, I øjeblikket produceres der fem modeller i Žilina: KIA Venga, den kompakte bil KIA cee´d, stationcar-udgaven, cee´d SportyWagon, den 3-dørs udgave proc_ee´d og den kompakte SUV KIA Sportage.
Importen af KIA til Danmark startede i 1996.
Og siden er følgende modeller at finde på de danske vej, da de danske bilejere har taget de koreanske bilmodeller fra KIA godt til sig og er blevet yderst loyale overfor det koreanske brand; KIA PICANTO, KIA RIO, KIA Pro_ceed og KIA Optima – alle mindre eller større familiebiler og stationcars, der skaber køreglæde hos deres ejere.
KIA Carens har også for alvor fået fodfæste på de danske veje og med sit flotte udseende, sin rummelighed og alsidighed er denne kompakte MPV den perfekte ledsager for enhver, der går op i at få hele pakken med den nyeste teknologo og de seneste sikkerhedsløsninger. KIA Carens er ideel, hvis du ønsker plads, da sæderne kan ligges ned eller du kan fylde bilen med op til 7 personer.

KIA Motors og sport:
KIA Motors er meget aktive indenfor sport og større sponsorater indenfor sportsverdenen.
KIA og tennis:
KIA var i 2016 hovedsponsor for Australian Tennis Open og bland KIAs mange ambassadører findes tennis-ikonet Rafael Nadal.
KIA og FIFA:
Frem til 2022 er KIA FIFA’s officielle partner fra bilbranchen – FIFA er hovedorganet bag VM og EM i fodbold. 
KIA og EM:
I 2016 er KIA officiel partner ved UEFA EURO 2016 (EM), som afholdes i Frankrig. 
Hvad betyder KIA:
For at forklare betydningen af KIA, skal ordet deles op. KI, betyder "at stige op fra til verden" eller "at komme ud fra til verden". Den anden stavelse, A, står for "Asien". Så ordet KIA betyder, "at stige op fra Asien til verden" eller "at komme op fra Asien til verden".
Hos NAP tilbyder vi KIA reservedele:
Vi er enten lagerførende eller kan skaffe de KIA reservedele, du har brug for. Skal du bruge nogle af de dele, som vi er lagerførende på, ja så kan vi garantere dig hurtig levering.
Skulle du være i tvivl om, hvilke dele du skal bruge, så tøv ikke med at kontakte os og vi vil gøre vores bedste for at rådgive og finde de rigtige dele.

Vi har bl.a. Kia reservedele til følgende bilmodeller:
Kia CEE´D reservedele
Kia Picanto reservedele
Kia Rio reservedele
Kia Venga reservedele
Kia Optima reservedele
Kia Carens reservedele
Kia Sportage reservedele
Kia Sorento reservedele


Så når behovet for Kia reservedele opstår, så kontakt NAP, vi står klar til at hjælpe.

Gå direkte til KIA reservedels-kataloget ved at klikke her.

Nordic AutoParts ApS   Marøgelhøj 13   DK-8520 Lystrup   Tlf: 86 17 27 99   info@nap.dk © Nordic AutoParts ApS - All rights reserved 2012