Hyundai reservedele

Hyundai biler er produceret af den sydkoreansk multinationale bilproducent Hyundai Motor Comapany, der har hovedsæde i Seoul. Hyundai blev etableret i 1967, og er derfor et forholdsvisn ungt bilbrand, når vi ser på nogle af de andre populære mærkere med rødder tilbage til ført krigstiden. Den første bil, der kom på markedet fra Hyundai var Cortina, der blev lanceret i 1968, senere er modeller som Sonata sedan og Tiburon Coupe kommet til. Lanceringen af disse modeller kom efter en spæd start på det amerikanske marked og med et målrettet fokus på forbedret kvalitet med disse modeller har det været muligt at styrke importen til USA.
Hyundai er blevet et topmoderne bilmærke. I 2010 blev der solgt over 3,6 mio. køretøjer på verdensplan. Hyundai har nu slået sig fast som et topmoderne bilmærke, der står for udvikling af innovative og moderne biler, hvor der er tænkt grundigt over design, komfort og udstyr. Hyundai kan dermed tilbyde veludstyrede modeller til konkurrencedygtige priser og på dette grundlag ramme en stor skare af de moderne bilejere.
 
Kort og godt om Hyundai:
Hyundai driver verdens største integrerede bilfabrik, den har en årlig produktionskapacitet på 1,6 mio. enheder. Virksomheden beskæftiger omkring 75.000 medarbejdere på verdensplan. Modellerne fra Hyundai sælges i mere end 190 lande via mere end 6.000 bilforhandlere og showrooms. Hertil kommer at virksomheden i dag har egne udviklingscentre i Asien, USA og Europa.
Årligt sælges der mere end 4,4 mio. Hyundai-biler
verden over.
 
Foruden biler er Hyundai-branded også et kendt navn indenfor skibsværfts og containerskibe. Her har Hyundai bland andet leveret til Maersk.
Men også inden for elektronik har Hyundai bevidst sit virke og ståsted og er på kort tid blevet et anerkendt brand. Mere eller mindre globalt som producent af memory cards til bærbare computere hvilket er blevet en god forretning for Hyundai. 
 
Køb Hyundai reservedele hos NAP:
Det er også muligt at købe reservedele til Hyundai igennem NAP. Hyundai har vokset sig til at stor mærke i Danmark over de senere år. Hos NAP er det muligt at købe reservedele til Hyundai fra flere anerkendte europæiske leverandører i vores onlineshop.
 
Vi har bl.a. Hyundai reservedele til følgende bilmodeller:
Hyundai Accent reservedele
Hyundai Getz reservedele
Hyundai Sonata reservedele
Hyundai i10 reservedele
Hyundai i20 reservedele
Hyundai i30 reservedele
Hyundai i40 reservedele
Hyundai ix20 reservedele
Hyundai Tucson reservedele
Hyundai Santa Fe reservedele
Så når der er behovet for Hyundai reservedele opstår, så kan det fås hos NAP og vi står klar til at hjælpe.

Gå direkte til reservedels-kataloget ved at klikke her.

Nordic AutoParts ApS   Marøgelhøj 13   DK-8520 Lystrup   Tlf: 86 17 27 99   info@nap.dk © Nordic AutoParts ApS - All rights reserved 2012