Fiat reservedele

Der er ikke mange, der ved det men FIAT står for: Fabbrica Italiana Automobili Torino.
Den italienske bilfabrikant her hovedsæde i Torino, hvor den blev grundlagt i 1899.
Igennem de mere end 100 års historie har FIAT været omkring meget mere end automobiler. FIAT er en stor spiller indenfor Italiens industrikoncern og har også betydelige virksomheder i en række lande i hele verden.
FIAT haft stor indflydelse på italiensk økonomi og bilkultur.
 
FIAT har i rigtig mange år været at finde som både personbiler, herunder mindre biler samt stationcars, kommercielle biler /lastvogne (de professionelle biler) og som gruppebiler på de danske veje.
For FIAT personbilerne har tilgangen til markedet fra starten været, at tilbyde en prisvenlig bil af høj kvalitet. I starten af 1900-tallet var biler også i Italien en luksusvare, og det er noget af det, som Fiat vil ændre på, da de vil lave biler til almindelige mennesker og ikke bare til de velhavende. Biler skulle være for alle med benzin i blodet.
Dermed får FIAT en bred målgruppe og med forsat fokus på rummelighed, komfort og stilsikkert italiensk design,går det godt for den italienske bilproducent.
Den mest kendte FIAT er nok FIAT500. En lille hurtig bil, der var og er let at manøvre rund i den tætte italienske trafik.
Nogle af de senere små smarte biler er FIAT Panda, hvor udsyn og sikker er i top for en lille bil og den sportslige FIAT Punto, der vinder på lækkert design og interiør.
Men at den populære FIAT 500 ligeledes har fået en designmæssig overhaling, har nærmest givet den lille bil kult-status i stort set alle grupper af bilejere. En relancering hvor design, komfort og teknologi var i højsæde og som også medførte at FIAT´s logo i 2010érne får en makeover og bliver tilpasset tid og trends.
 
Kort og godt om FIAT:
FIAT slog for alvor igennem i 1920érne med arbejdsbiler, men erfaringen dækker også over fremstillingen af bl.a. lokomotivmotorer, militærkøretøjer og andre motorer. 
 
I 1970'erne og 1980'erne var Fiat en pioner inden for brugen af industrirobotter til bilproduktion. Fiats fabrikker er blandt de mest automatiserede og avancerede i verden. Tiden blev også inde til at udskille de mere kommercielle biler i et selskab for sig, da efterspørgslen efter mindre lette kommercielle biler var stigende i Europa. Dette var et godt træk for FIAT, der i tiden høstede flotte og internationale priser for både personbiler som for de professionelle biler. Skridtet herefter blev produktion af gruppebiler, der kunne fragte sportsfolk, hotelgæster, turister, elever og institutionsansatte samt andet godtfolk fra A til B.
 
Stort udvalg i reservedele til FIAT:
Hos NAP har vi reservedele til Fiat bilmodeller som fx.: 500, Punto, UNO, Tipo, Panda, Stilo og mange andre. Reservedelene kommer alle fra anderkendte leverandører som Febi Bilstein, Delphi, Bosch og flere andre.
Vi har bl.a. FIAT reservedele til følgende bilmodeller:
Fiat 500 reservedele
Fiat Punto reservedele
Fiat Stilo reservedele
Fiat Uno reservedele
Fiat Tipo reservedele
Fiat Panda reservedele
Fiat Doblo reservedele
Fiat Ducato reservedele
Fiat Fiorino reservedele
Fiat Croma reservedele


Så når der er behov for Fiat reservedele, så står vi klar til at hjælpe

Gå direkte til reservedels-kataloget ved at klikke her.

Nordic AutoParts ApS   Marøgelhøj 13   DK-8520 Lystrup   Tlf: 86 17 27 99   info@nap.dk © Nordic AutoParts ApS - All rights reserved 2012